website promoten facebook
10 tips van topevents: maak je evenement groot met social media.
Wanneer je een event organiseert op een nieuwe locatie of voor het eerst een event laat doorgaan voor een nieuwe doelgroep, dan is dit een no-brainer. Het is immers een unieke gelegenheid om een relevante doelgroep te bereiken die jouw bedrijf, merk of event nog niet kent. Maar daar stopt het niet: je kunt er ook leads mee bewerken die al verder in de Funnel zitten door middel van remarketing. Met de custom audiences aangepaste doelgroepen van Facebook is het bijvoorbeeld mogelijk om advertenties te tonen aan mensen die je eventwebsite al bezocht hebben, maar nog niet zijn ingeschreven voor je event. Dit kan een prima middel zijn om oprecht geïnteresseerde twijfelaars of late beslissers toch nog over de streep te trekken. Tip 10: Kijk ook al verder. Kijk ook al even vooruit naar je event zelf, en denk specifiek na over twee zaken: hoe kun je jouw event nog verder promoten tijdens het event zelf, en welke content kun je uit je event halen? Die content kun je gebruiken in een afrondende post na afloop van je event of bij de promotie van een volgend event dat je organiseert.
Je blog promoten voor meer bereik.
Voor LinkedIn is het minimum 10, per dag, terwijl het minimum bij Facebook 1, per dag is voor een betaalde promotie. Een betaalde promotie op Facebook zou ingezet kunnen worden als je ziet dat een organische post goed presteert. Promoot je blog via email. Email wordt gebruikt om bestaande relaties te onderhouden en verder uit te bouwen en is een goed medium om je blog te promoten. Je klanten vinden het belangrijk om relevante content en waardevolle informatie te ontvangen. Houd ze om die reden op de hoogte van je nieuwe blogpost. Verstuur bijvoorbeeld met regelmaat een email nieuwsbrief waarin je een overzicht geeft van de gepubliceerde blogs. Plaats een link naar je blog in je email-handtekening. Een andere manier om je blog te promoten via email is door een link naar je blog toe te voegen in je email-handtekening. Op deze manier worden je contacten op je blog geattendeerd. Plaats je blog op andere websites. Het verspreiden van je blog hoeft niet enkel plaats te vinden via je eigen website en sociale media profielen.
Een groter bereik op Facebook dankzij deze tips!
Connecties: selecteer of sluit hier mensen uit die bvb. je pagina leuk vinden of niet aanwezig waren op een evenement van jou. Hier zijn ook weer verschillende combinaties mogelijk. Tip: kies voor de optie Create New Custom Audience wanneer je een gepersonaliseerde doelgroep wil samenstellen. Via deze optie heb je de mogelijkheid om.: Een doelgroep samen te stellen op basis van een e-maillijst. Enkel mensen te targetten die in het verleden je website hebben bezocht Facebook remarketing pixel. Wil je hier meer over weten? Lees dan hier verder. Mensen te targetten die bepaalde acties in je app of game hebben uitgevoerd. Stap 5: Tenslotte kan je hier de planning en het budget voor het promoten van je Facebook post vastleggen.
Hoe uw nieuwe website promoten? Helemaal digitaal.
Download de handige checklist pdf met alle tips om een nieuwe website te promoten. Promoot uw nieuwe website via verschillende digitale kanalen. Natuurlijk mag u trots zijn op uw nieuwe website. Laat zeker aan uw klanten en uw fans weten hoe handig en mooi het resultaat is. Maak daarbij gebruik van alle digitale kanalen die je ter beschikking hebt.: Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter. E-mailmarketing of nieuwsbrief. Paid advertising zoals Google Ads, Facebook advertenties. Social media groepen. Een interessant blogartikel, een podcast of vlog. Een gastblog op een andere website, met een link naar je nieuwe website. Maak vooraf een lijstje met digitale kanalen waarop u het grote nieuws kan verspreiden. En neem ook bevriende ondernemingen mee op in uw promotiecampagne. Maak een communicatieplan voor uw nieuwe website. Heel wat ondernemingen focussen hun communicatieacties enkel op de lancering van een nieuwe website. Daarna valt alles stil. Dat is jammer, want een goede website heeft regelmatig onderhoud en nieuwe content nodig. Maak daarom gebruik van het enthousiasme dat in uw bedrijf leeft omtrent de nieuwe website, om meteen een communicatieplan op te stellen voor het eerstvolgende jaar.
Waarom het promoten van je Facebook bericht weggegooid geld is? Specialist in Websites.
De beperkingen van het promoten van een Facebook bericht. Kies je voor bericht promoten dan heb je zoals gezegd te maken met een boel beperkingen. Denk hierbij aan.: Keuze uit slechts een paar doelgroepen. Meestal zijn dat je fans, de vrienden van je fans, en een doelgroep op basis van leeftijd, geslacht en woonplaats. Het NIET kunnen aangeven wat het doel van de campagne is: wil je bijvoorbeeld graag meer likes of juist meer kliks naar je website? Je kunt niet aangeven waar je berichten wilt plaatsen: misschien wil je ook wel gebruik maken van Instagram advertising via Facebook.
Promoot je Facebookpagina met de Page Plugin Corinne Keijzer.
Social media algemeen. LinkedIn voor werkzoekenden gratis. Leads en klanten werven met LinkedIn. Meer succes met LinkedIn! Aan de slag met de LinkedIn Sales Navigator. IN DE MEDIA. Promoot je Facebookpagina met de Page Plugin. Home / SOCIAL MEDIA BLOGS / Facebook Blogs / Promoot je Facebookpagina met de Page Plugin. Promoot je Facebookpagina met de Page Plugin. Door Rik Keijzer 2019-02-25T1600190100: vrijdag 4 augustus, 2017 Facebook Blogs, SOCIAL MEDIA BLOGS. Bekijk grotere afbeelding Een van de meest gestelde vragen over het gebruik van een Facebookpagina is altijd: Hoe krijg ik meer likers op mijn pagina? Het laten groeien van het aantal fans of volgers is een uitdaging van veel Socialmediamanagers en Facebookpagina beheerders. Overal bekend maken dat je een Facebookpagina hebt, bijvoorbeeld op je website, is een goeie eerste stap. Facebook heeft een plugin ontwikkeld die je daarbij een handje helpt; de Page Plugin. Wat is de Facebook Page Plugin. De Page Plugin is een speciale versie van de Like-knop voor Facebookpaginas, en is bedoeld om de pagina te promoten via websites.
10 manieren om een bedrijfspagina op facebook te promoten Nieuws NL Desmyttere Marketingadvies.
promoot uw bedrijfspagina in uw e-nieuwsbrief bv. via een permanente banner. geef een cadeautje aan mensen die uw bedrijfspagina promoten via hun facebook, LinkedIn of Twitter account. plaats een online advertentie: op facebook, via Google Adwords, of op andere relevante websites.
7 tips om je evenement te promoten via Facebook marketing Content Makers.
Dan kan je dit inzetten om je evenement te promoten. Wist je dat je via een speciaal stukje code kan zorgen dat je websitebezoekers je event te zien krijgen op Facebook? Je herkent dit wel, je komt op een website zoals Zalando, ziet daar een mooie trui maar uiteindelijk koop je hem niet. De dag erna, zie je diezelfde trui op je Facebook. Met andere woorden een relevante advertentie in je nieuwsoverzicht. Diezelfde techniek kan jij ook toepassen voor je evenement. Want je bereikt de mensen die je bedrijf al kennen. Dat is veel beter dan online advertenties, e-nieuwsbrieven of gedrukte flyers te sturen naar mensen die je bedrijf niet of amper kennen. Het is veel moeilijker om die mensen naar je event te lokken. Je websitebezoekers zijn allemaal mensen die al een eerste contact met je bedrijf hebben gehad. Zij zullen zich bijgevolg veel sneller inschrijven voor je evenement. Adverteer naar mensen in de buurt van je evenement. Heb je een super lokaal evenement?
7 manieren om je website te promoten.
Ook kun je de bezoekers van je site de mogelijkheid bieden dat ze via email op de hoogte worden gehouden van updates op je website. Maak gebruik van social media. Je kunt je site uitstekend promoten op Facebook of Twitter. Op deze manier kom je in contact met jouw doelgroep. Dus als je online wilt opvallen, zorg er dan voor dat je een uitgebreid netwerk op Facebook opbouwt. Je kunt hier aanbevelingen van je product of dienst binnenhalen van nieuwe en bestaande fans en vrienden. Maak een nieuwsbrief. Een nieuwsbrief is een regelmatige publicatie per e-mail waar al dan niet gratis op geabonneerd kan worden. Het doel van een nieuwsbrief is om abonnees op de hoogte te brengen van het laatste nieuws, van speciale aanbiedingen en/of ontwikkelingen in je bedrijf. Organiseer een win actie. Trek meer bezoekers met een win actie. Geef bijvoorbeeld een leuk cadeau weg bij inschrijving op de nieuwsbrief. Promoot de actie vervolgens op Facebook en/of Twitter.

Contacteer ons