stichting promotie
SDAM: uitgaan, evenementen, wonen en ondernemen in Schiedam.
Stichting Promotie Schiedam. Bedrijfsprofiel Stichting Promotie Schiedam. Citymarketingorganisatie Stichting Promotie Schiedam zet met haar stakeholders wonen, werken en recreƫren in Schiedam op de kaart met de in 2015 gelanceerde campagne SDAM. Het merk SDAM is toekomstgericht en komt voort uit het DNA van de stad: het distilleercluster met zowel wereldberoemde jenever als gin, de maritieme sector en de veelzijdige maakindustrie.
Stichting Promotie Maassluis Ervaar Maassluis.
Taak is het bevorderen van een goed functionerend toeristisch bedrijfsleven en het creeren van een aangenaam en aantrekkelijk woon en werkklimaat. Dankzij onze partners kan Stichting Promotie Maassluis zich hiervoor inzetten en een duidelijke bijdrage leveren aan de economie, de werkgelegenheid, het voorzieningenniveau en de leefbaarheid in onze stad Maassluis.
Stichting Promotie Oldambt Winter Zomer evenementen in regio Oldambt.
Stichting Promotie Hulptransporten naar Roemeniƫ en Bulgarije.
De jaarlijkse BBQ voor de vrijwilligers van St. Promotie houden we dit jaar op zaterdag 15 augustus. De inloop is tussen 1600: en 1700: uur. Iedereen die betrokken is bij het werk van onze stichting is samen met zijn of haar partner van harte welkom.
Leden Stichting Promotie Bergeijk Bestemming Bergeijk.
Huis huren of verhuren. Huis kopen of verkopen. Terug Leden Stichting Promotie Bergeijk. Stichting Promotie Bergeijk. Aanvraag cofinanciering evenementen. Faciliteiten voor evenementen. De stichting Promotie Bergeijk is ANBI-erkend. Terug printvriendelijke versie. vorige volgende NOOD. Bekijk ook eens. Vereniging Promotie Bergeijk.
Leden Stichting Promotie Bergeijk Bestuurssamenstelling Bestemming Bergeijk.
Schoenen en Lederwaren. Sportkleding, Recreatie en Spel. Huis huren of verhuren. Huis kopen of verkopen. Terug Leden Stichting Promotie Bergeijk Bestuurssamenstelling. Het bestuur van Stichting Promotie Bergeijk bestaat uit de navolgende leden.: Willem van Montfort Secretaris. Jaap van Nieuwenhoven Voorzitter.
Stichting Promotie Theater en Concertbezoek Stichting Promotie Theater en Concertbezoek SPTC.
Stichting Promotie Theater en Concertbezoek. SPTC Stichting Promotie Theater en Concertbezoek is uitgever van de Podium Cadeaukaart, voorheen de Theater en Concertbon. Onze mission statement is het genereren van extra bezoek aan theater en concert middels de Podium Cadeaukaart en de expertise data die daarmee zijn opgebouwd.
Stichting Promotie Transport Humanitair.
Stichting Promotie wil directe humanitaire hulp verstrekken aan de Bulgaarse en Roemeense bevolking. Kleding, voedselpakketten, medicijnen, verbandstoffen en dekens zijn daar enkele voorbeelden van. Tevens probeert onze stichting structurele hulp te verlenen om de levensstandaard van de bevolking duurzaam te verhogen.
Stichting Promotie Gemeente Epe.
Stichting Promotie Gemeente Epe. Bekijk de voordelen om bij te dragen aan de stichting. Bekijk de voordelen die de stichting voor de dagrecreatie kan betekenen. Winkeliers / Horeca. Bekijk de voordelen die de stichting voor de dagrecreatie kan betekenen. Ik meld me graag aan voor 2018.

Contacteer ons