stichting promotie
SDAM: uitgaan, evenementen, wonen en ondernemen in Schiedam.
Stichting Promotie Schiedam. Bedrijfsprofiel Stichting Promotie Schiedam. Citymarketingorganisatie Stichting Promotie Schiedam zet met haar stakeholders wonen, werken en recreëren in Schiedam op de kaart met de in 2015 gelanceerde campagne SDAM. Het merk SDAM is toekomstgericht en komt voort uit het DNA van de stad: het distilleercluster met zowel wereldberoemde jenever als gin, de maritieme sector en de veelzijdige maakindustrie.
Stichting Promotie Maassluis Ervaar Maassluis.
Taak is het bevorderen van een goed functionerend toeristisch bedrijfsleven en het creeren van een aangenaam en aantrekkelijk woon en werkklimaat. Dankzij onze partners kan Stichting Promotie Maassluis zich hiervoor inzetten en een duidelijke bijdrage leveren aan de economie, de werkgelegenheid, het voorzieningenniveau en de leefbaarheid in onze stad Maassluis.
Stichting Promotie Oldambt Winter Zomer evenementen in regio Oldambt.
Stichting Promotie Hulptransporten naar Roemenië en Bulgarije.
Stichting Promotie Hulptransporten naar Roemenië en Bulgarije. Secretariaat; Amalia van Solmsstraat 35 1723 KP Noord Scharwoude. www.stichtingpromotie.nl info@stichtingpromotie.nl Telefoon: 31 072 5711721 Mob: 31 0628 941795. zondag 20 december 2020. Weekbericht 52 / dcember 2020. Het liep de afgelopen week een beetje anders dan oorspronkelijke de bedoeling was, woensdag 16 december is er een trailer geladen in plaats van op donderdag.
Leden Stichting Promotie Bergeijk Bestemming Bergeijk.
Terug Leden Stichting Promotie Bergeijk. Stichting Promotie Bergeijk. Aanvraag cofinanciering evenementen. Faciliteiten voor evenementen. De stichting Promotie Bergeijk is ANBI-erkend. Terug printvriendelijke versie. vorige volgende NOOD. Bekijk ook eens. Stichting Beleef Bergeijk. Vereniging Promotie Bergeijk. Faciliteiten voor evenementen. Stichting Promotie Bergeijk.
Leden Stichting Promotie Bergeijk Bestuurssamenstelling Bestemming Bergeijk.
Schoenen en Lederwaren. Sportkleding, Recreatie en Spel. Huis huren of verhuren. Huis kopen of verkopen. Terug Leden Stichting Promotie Bergeijk Bestuurssamenstelling. Het bestuur van Stichting Promotie Bergeijk bestaat uit de navolgende leden.: Willem van Montfort Secretaris. Jaap van Nieuwenhoven Voorzitter.
Stichting Promotie Theater en Concertbezoek Stichting Promotie Theater en Concertbezoek SPTC.
Nynke Stellingsma verlaat bestuur SPTC 23 maart 2018. Contact en routebeschrijving. Jaarrekening en jaarverslag 2019. PODIUM Cadeaukaart website. PODIUM Cadeaukaart Partner Login. Partner login PODIUM Cadeaukaart website 2018 Stichting Promotie Theater en Concertbezoek Lucasbolwerk 11 3512 EH Utrecht KvK 41203213.
Stichting Promotie Transport Humanitair.
Stichting Promotie wil directe humanitaire hulp verstrekken aan de Bulgaarse en Roemeense bevolking. Kleding, voedselpakketten, medicijnen, verbandstoffen en dekens zijn daar enkele voorbeelden van. Tevens probeert onze stichting structurele hulp te verlenen om de levensstandaard van de bevolking duurzaam te verhogen.
Stichting Promotie Gemeente Epe.
Stichting Promotie Gemeente Epe. Bekijk de voordelen om bij te dragen aan de stichting. Bekijk de voordelen die de stichting voor de dagrecreatie kan betekenen. Winkeliers / Horeca. Bekijk de voordelen die de stichting voor de dagrecreatie kan betekenen. Ik meld me graag aan voor 2018.

Contacteer ons