promotie schaken
De schaakgrootmeesters hebben aan een half oog genoeg De Volkskrant. Deel dit artikel.
Kopiƫer de link van het artikel. De schaakgrootmeesters hebben aan een half oog genoeg. Bij de potjes schaak met liefhebbers, ter promotie van het Tata Steel Chess Tournament, maken de jonge grootmeesters Anish Giri en Jorden van Foreest indruk op hun tegenstanders.
Goudse schakers grijpen naast titel en promotie Gouda AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Dossier. Pijlen. Net binnen. Play. Play. Pijlen. Dossier
Goudse schakers grijpen naast titel en promotie. De spanning bleef aanwezig tot het laatste moment, maar de Goudse schaakclub Messemaker 1847 slaagde er niet om in de laatste ronde te winnen van DD uit Den Haag. Het Leidse LSG was de lachende derde.
Wedstrijdverslag Promotie 2 Schaakmat Westland 2.
De 2 schaakclubs aldaar spelen te samen hun KNSB wedstrijden, 2 teams van Promotie en 2 teams van Botwinnik. Een gezellige boel met veel bekende gezichten. De spelers van Promotie 2 hebben gemiddelde een rating van zon 125 punten meer dan onze spelers, dus we konden rekenen op een pittige middag.
Pion Schaken voor beginners.
Schaken voor beginners: de pion. De pion verschilt in allerlei opzichten van de andere stukken in het schaakspel. Om te beginnen mag een pion alleen maar vooruit, en nooit achteruit. Dat betekent dat ja altijd even extra goed moet nadenken voordat je met een pion speelt, want je kan niet meer terug!
Max Euwe Centrum Schaakpromotie of ivoren toren.
Hoezo is dat promotie voor het voetbal, vraagt hij zich af. De zesvoudig Nederlands kampioen sluit echter niet uit dat andere schakers wel belang bij mediatraining hebben. Niet alle journalisten hebben verstand van schaken, ervaart Van Wely. Dan ga je het dus ook niet over schaken hebben, maar het irriteert natuurlijk wel als een journalist zijn huiswerk niet goed gedaan heeft.
Schaakcursus Deel 2: Rare zetten JM Ouders.
Vaak zijn het vreemde zetten die een schaakpartij een verrassende wending kunnen geven of zelfs beslissend kunnen zijn, zoals de promotie van een pion. Soms kun je meerdere stukken weggeven offeren om zo je kleine pion te laten promoveren tot dame. Dat is wat schaken zo mooi kan maken!
Nieuws.
Op de Leonardo afdeling van deze basisschool staat schaken op het lesrooster. De Stichting Schaak Promotie ondersteunt de schaaklessen op deze basisschool. Elke ronde wordt er in het LBV Chess Tournament een spektakelprijs ter waarde van 100 euro uitgereikt aan een speler die in die ronde de mooiste partij heeft gespeeld.
Promotie en degradatie Schaken.
Aanmelden voor de jeugd Grand Prix toernooien. Veel gestelde vragen. NK Internetschaak 2018. NK Internetschaak 2017. Schaken op school. Schaakmateriaal kopen / huren. Uitslagen en standen. Promotie en degradatie. Tweede plaatsen vierde klasse. Opstellingen KNSB competitie 2019-2020. Partijen Meesterklasse 2019-2020.
Haagse Schaakbond Home.
Iets later in het seizoen, maar op zondag 10 november wordt dit kampioenschap weer gehouden op de bekende locatie. Wie op zaterdag niet in De Lier kan spelen en wie er geen genoeg van kan krijgen is dit toernooi van harte aanbevolen.

Contacteer ons