youtube video promoten
5 tips om YouTube videos beter vindbaar te maken Marketingfacts.
Naast het promoten van videos zijn er mogelijkheden om videos in het Display Netwerk van Google te promoten en om websites via banners te promoten in YouTube. Deze manier van adverteren kan in Google AdWords worden ingesteld. Zorg dat de video relevant is en beschrijf waar deze over gaat.
Hoe YouTube kanaal promoten? Internetmarketing Social Media GoT.
verbeter jezelf idere video. hoef ik denk ik niet uit te leggen.: bericht aan alle webdevvers, stop AUB met het gebruiken van frameworks voor simpele zaken. Anders lijkt ons werk ingewikkeld en gaan er minder mensen aan ons mooie vak beginnen. woensdag 15 juni 2016 2233.: 0 Henk m! Registratie: juni 2016. Laatst online: 15-06-2016. Posthistorie 1 berichten. F_J_K wijzigde deze reactie 15-06-2016 2236: 96%. Dit topic is gesloten. Internetmarketing Social Media. Hoe YouTube kanaal promoten?
YouTube-video: 7 manieren om meer views te krijgen Frankwatching.
Zelfs de beste marketingcampagnes werken niet als ze niet aan de doelgroep worden getoond. Als je een video wilt promoten, zijn social media de perfecte platforms. Deel de video op Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest en Google Plus. Daarnaast zijn je eigen kanalen belangrijk. Gebruik je eigen website of blog om naar je video te linken. Is het mogelijk om de video te delen om je contact met klanten? Misschien kun je de video zelfs meenemen in een nieuwsbrief. Motiveer de kijkers actie te ondernemen. Om de video zoveel mogelijk exposure te geven, is het belangrijk dat de kijkers van de video actie ondernemen. Vraag aan je Facebook, Twitter en LinkedIn-vrienden of zij de video willen delen. Daarnaast zijn abonnementen en likes op een video één van de belangrijkste meetstaven voor YouTube om videos te ranken.
Je video's' promoten YouTube Help.
Je kanaal aanpassen en beheren. Je kanaal of video vinden in de zoekresultaten. Automatisch gegenereerde onderwerpkanalen. De module Wat je verder kunt kijken. Leren met de YouTube Creator Academy. Tips om de vindbaarheid van je video's' te vergroten. Je video's' promoten.
Te weinig YouTube-kijkers? 4 Dingen die je kunt doen. Peppermint Media.
Dan rest je nog maar één stap: het promoten van je YouTube-kanaal op je blog, website, sociale media en al je andere kanalen. Waarom zou je bijvoorbeeld de bezoekers van je site niet laten weten dat je ook nog een YouTube-kanaal hebt, met superinteressante videos? Of misschien kun je via een e-mail aan je leads laten weten dat je weer een nieuwe uitlegvideo online hebt gezet? YouTube biedt zelf een aanmeld-widget, die je gemakkelijk kunt embedden op je website. Daarnaast kun je je YouTube-kanaal ook aan je andere sociale media koppelen. Als je overweldigd wordt door alle opties die YouTube biedt er kan nog veeeel meer, begin dan klein. Maak één geweldige video no pressure, volg de stappen hierboven en herhaal.
Hoe promoot ik mijn video op YouTube?
Tip 4 Bouw volume op met behulp van video advertising. Aangezien views en time watched een belangrijke indicator zijn voor de ranking van uw video in Google, is het ook de overweging waard om uw video te promoten met behulp van video advertising binnen YouTube.

Contacteer ons