video promoten
Promoot je video online, maar hoe? Videobewerking tips.
Laat andere je video promoten. En andere zeer effectieve manier om de video te promoten is dat andere dit voor je doen, bijvoorbeeld een bekende blogger of bedrijf. Stel je voor dat je video geciteerd wordt door een grote blogger in de video of filmwereld.
Video gereed maar dan? 15 tips om aan kijkers te komen Erwin van Dijck Videoproducties.
Er zijn een aantal uitstekende tips om je video toch beter onder de aandacht te brengen en meer kijkers te scoren. Je kunt zelf je video promoten op verschillende manieren en je kunt betaalde video reclame inzetten zoals video adwords.
YouTube-video: 7 manieren om meer views te krijgen Frankwatching.
Geef een uitgebreide omschrijving bij je video. Om Google en YouTube toch een duidelijk beeld te geven over waar jouw video over gaat, is het belangrijk om een uitgebreide beschrijving bij de video te geven. Ook in deze beschrijving kun je gebruik maken van de bovengenoemde zoekwoorden. Een beschrijving van minimaal 200 woorden is het best. Vergeet niet om daarin de url op te nemen waar bezoekers naar toe kunnen voor meer informatie. Zorg er daarnaast voor dat de teksten van al je videos op elkaar afgestemd zijn, zodat je overige videos als gerelateerde videos getoond worden. Eén kijker genereert zo meerdere views bij verschillende videos. Link naar de video in social media. Zelfs de beste marketingcampagnes werken niet als ze niet aan de doelgroep worden getoond. Als je een video wilt promoten, zijn social media de perfecte platforms.
5 tips om YouTube videos beter vindbaar te maken Marketingfacts.
Naast het promoten van videos zijn er mogelijkheden om videos in het Display Netwerk van Google te promoten en om websites via banners te promoten in YouTube. Deze manier van adverteren kan in Google AdWords worden ingesteld. Zorg dat de video relevant is en beschrijf waar deze over gaat.
Te weinig YouTube-kijkers? 4 Dingen die je kunt doen. Peppermint Media.
Dan rest je nog maar één stap: het promoten van je YouTube-kanaal op je blog, website, sociale media en al je andere kanalen. Waarom zou je bijvoorbeeld de bezoekers van je site niet laten weten dat je ook nog een YouTube-kanaal hebt, met superinteressante videos? Of misschien kun je via een e-mail aan je leads laten weten dat je weer een nieuwe uitlegvideo online hebt gezet? YouTube biedt zelf een aanmeld-widget, die je gemakkelijk kunt embedden op je website. Daarnaast kun je je YouTube-kanaal ook aan je andere sociale media koppelen. Als je overweldigd wordt door alle opties die YouTube biedt er kan nog veeeel meer, begin dan klein. Maak één geweldige video no pressure, volg de stappen hierboven en herhaal.
Hoe promoot ik mijn video op YouTube?
Tip 4 Bouw volume op met behulp van video advertising. Aangezien views en time watched een belangrijke indicator zijn voor de ranking van uw video in Google, is het ook de overweging waard om uw video te promoten met behulp van video advertising binnen YouTube.
Over videoadvertenties op Facebook, op Instagram, in Messenger en in het Audience Network. Helpcentrum voor Facebook-advertenties.
Met videoadvertenties kun je je product, dienst of merk onder de aandacht brengen met een video. Je kunt videoadvertenties maken in Advertentiebeheer of een bericht van een Facebook-pagina promoten dat een video bevat. Videoadvertenties verschijnen op Facebook, op Instagram, in het Audience Network of in Messenger.
Je video's' promoten YouTube Help.
Je kanaal aanpassen en beheren. Je kanaal of video vinden in de zoekresultaten. Automatisch gegenereerde onderwerpkanalen. De module Wat je verder kunt kijken. Leren met de YouTube Creator Academy. Tips om de vindbaarheid van je video's' te vergroten. Je video's' promoten.

Contacteer ons