evenement promoten
Hoe promoot je jouw evenement op Facebook?
Wij verzamelden enkele praktische tips die je helpen bij het promoten van je evenement op Facebook, het grootste social media netwerk ter wereld. Hoe maak ik als bedrijf een event aan op Facebook? Facebook is het ideale kanaal als je je evenement wilt verspreiden onder je klanten, fans en medewerkers. Ben je nog niet aanwezig op Facebook? Dan moet je als bedrijf eerst een pagina aanmaken. Vrijwel elke doelgroep is aanwezig op Facebook, dus ook die van jouw bedrijf. Het is de perfecte plaats voor interactie met je potentiële klanten én je kunt er relatief goedkoop adverteren. Bovendien kun je je advertenties richten op een specifieke doelgroep, net zoals de advertenties die je evenement in de kijker moeten zetten. Een event toevoegen aan je kalender. Het is heel eenvoudig om als bedrijf een evenement op Facebook aan te maken. Bovenaan de tijdlijn van je bedrijfspagina vind je onder de button de optie evenement aanmaken. Voeg een foto toe die precies uitstraalt waar je bedrijf voor staat. In de beschrijving van de foto plaats je informatie, een link naar de website of ticketpagina en eventueel een call-to-action.
Promoot uw evenement ticket.monster Evenement registratie ticketing.
Gratis Facebook integratie automatische aanmaak van uw Facebook evenement pagina. Ook in combinatie met ticketverkoop en betalende advertenties mogelijk. Hoe werkt het? Maak een account aan op deze website of log in met uw bestaande account. Voeg een nieuw evenement toe. Voer de details in. Uw evenement verschijnt binnen één dag op alle kalenders. Kondig uw evenement nu aan. Extra promotie vanaf 50. Uw evenement extra in de kijker. Efficiënte promotie voor uw evenement. Bereik een gericht publiek. Vaste prijs per periode, geen verrassingen. Genereer meer bezoekers. Kan in combinatie met ticket verkoop maar is niet noodzakelijk. Kies een mediapartner. Schrijf uw advertentie. Kies een periode. Bereik uw doelgroep. Hoe werkt het? Kies één of meer advertentie posities. Kies een periode. Voer je evenement details in. De campagne gaat van start. Kies voor een tekst advertentie met uw zelf gekozen tekst. Of kies een premium" listing" in de kijker'-box' zodat uw evenement bovenaan komt te staan in de kalenders van onze media partners. Voordelen voor u als organisator. Promoot je evenement.
10 10 tips tips van van topevents: topevents: maak maak je je evenement evenement groot groot met met social social media. media.
10 tips van topevents: maak je evenement groot met social media. Een klein event vraagt minstens een actieperiode van 6-8 weken, een groot event makkelijk 6 maand. 22 november 2016. Events Social Media Inbound marketing. Heb je een event gepland? Door het te promoten op social media verhoog je jouw slaagkansen aanzienlijk.
6 eenvoudige manieren om je evenement offline te promoten Eventbrite Nederland Blog.
Je kunt de hashtag van je evenement bijvoorbeeld met krijt op een stoep schrijven waar veel mensen lopen. Dit is effectief en vrijwel gratis. Zorg er wel voor dat je toestemming hebt van de relevante autoriteiten/plaatselijke bedrijven afhankelijk van de plek waar je jouw bericht wilt schrijven. Als je het budget hebt, kun je ook straatartiesten huren om een show te geven met artikelen die relevant zijn voor je evenement. Je moet krachtige online promotiekanalen als Facebook natuurlijk niet negeren, maar je moet ook niet vergeten dat er lang voor internet al eventpromotie was. Als je je op online promotie wilt storten, raadpleeg dan onze gids De 10 beste manieren om je evenement online te promoten.
7 7 tips tips om om je je evenement evenement te te promoten promoten via via Facebook Facebook marketing marketing. Content Makers.
Heb je niet genoeg tijd of mis je de nodige kennis om zelf jullie evenement te promoten via Facebook? Contacteer ons en wij helpen je verder. De tips hierboven zijn een tipje van de sluier. Er kan nog heel veel meer op Facebook. Met onze Facebook Event Booster zetten we jullie evenement op de kaart. We halen alle Facebook-truken uit de kast en maken van jullie evenement een succes. Zonder dat je zelf iets hoeft te doen! Contacteer ons gratis en vrijblijvend voor meer info.
Maak van jouw evenement een succes met onze promotietips Flyer.be.
We starten met online tips, daarna geven we nog enkele offline tips. Online heb je als basis natuurlijk je website als je die hebt. Maar daarnaast zijn er nog een aantal andere kanalen waar je gebruik kan van maken. 1 Maak je evenement duidelijk zichtbaar op je website. Heb je zelf een website? Dan is dit het ideale medium om je eigen evenement in de kijker te zetten. Zorg ervoor dat geïnteresseerde bezoekers op een mooie landingspagina terecht komen en meteen zien waar ze zich kunnen inschrijven of tickets kunnen kopen. Heb je geen website? Maak dan minstens een gratis Facebook evenement aan. zie tip 2. 2 Gebruik Facebook. Met meer dan 1 miljard gebruikers is de kans groot dat een aantal mensen op Facebook interesse hebben in jouw evenement. Hier komt de informatie over jouw doelgroep goed van pas. Stap 1: Maak een evenement aan op Facebook links in het menu onder jouw profielfoto. Volg gewoon de stappen. Het is heel eenvoudig. Stap 2: Nodig vrienden, kenissen en relaties uit. Stap 3: Promoot jouw event. Klik op event promoten rechts in het menu als je op de 3 puntjes klikt en volg de stappen.
Beste manier om je evenement te promoten en het is niet wat je denkt.
Het kan een T-shirt of een kaartje zijn, een kladblok of een beker. Jij mag het kiezen. Dit kleine geschenk maakt je bezoekers enthousiast voor het aankomende evenement en wie weet wie krijgt het nog te zien zodat je extra bezoekers kunt aantrekken. Wil je je evenement promoten? Zorg ervoor dat mensen erover gaan praten en je zult geen ingewikkelde marketingstrategieën nodig hebben. Denk na over het opbouwen van een positieve communicatie met je bezoekers, zoek contact met influencers, deel content die mensen op hun sites of blogs publiceren, geef korting aan mensen die anderen meenemen of stuur kleine geschenken naar deelnemers die hun komst hebben bevestigd. Zorg dat mensen een goed en enthousiast gevoel over een evenement hebben. Op die manier moedig je ze aan om hun enthousiasme met anderen te delen en verhoog je je Net Promotor Score. Andere fout opgemerkt? Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan. Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder.: Ik ontvang graag een gratis abonnement op eventplanner.be met tips en inspiratie voor het organiseren van evenementen.
De 10 beste manieren om je evenement online te promoten Eventbrite Nederland Blog.
De 10 beste manieren om je evenement online te promoten. Om je te helpen bij het bereiken van je fans en ervoor te zorgen dat je volgende event uitverkoopt hebben we deze lijst met de 10 beste manieren om je evenement online te promoten samengesteld.
10 Gratis Manieren om Jouw Evenement Online te Promoten.
Fans kunnen zo tickets kopen voor jouw event op de artiesten website zonder naar een andere pagina hoeven te gaan. Vergeet de e-mailmarketing niet. Met de constante levendigheid op social media, is het gemakkelijk om de kracht van e-mailing te vergeten. Vergeet het niet. E-mail is nog steeds een van de effectiefste manier voor online marketing. McKinsey schat dat e-mail 40 keer effectiever is in het werven van klanten dan Facebook en Twitter. Oké we geven toe, deze aanpak hangt af van of jij een lijst met personen hebt om te e-mailen. Begin nu met het maken van een lijst. Het hoeft niet een hele klus te zijn. Laat jouw bestaande gasten het woord verspreiden en maak het zo gemakkelijk mogelijk om aan te melden voor de nieuwsbrief. Prikkel mensen om zich aan te melden. Wij hebben een heleboel ideeën om je hierbij te helpen, dus zorg ervoor dat je ons artikel checkt over e-mailmarketing voor events. Houd je events op één plek. We zeggen niet dat je jouw events moet promoten met precies dezelfde kanalen.

Contacteer ons