je blog promoten
9 9 manieren manieren om om je je blog blog te te promoten. promoten.
Deel je artikel via je Facebook of Twitterpagina, maar zorg er ook voor dat lezers op je site jouw artikel kunnen delen. Om dit mogelijk te maken maak je gebruik van een gratis share-plugin. Wil je alle tips lezen om je blog onder de aandacht te brengen?
Je blog promoten: hoe krijg je meer lezers op je blog? Elja Daae. Facebook. Instagram. LinkedIn. Snapchat. Twitter.
Succes met je LinkedIn bedrijfspagina. Elja Daae Blog Je blog promoten: hoe krijg je meer lezers op je blog? Je blog promoten: hoe krijg je meer lezers op je blog? Laatst bijgewerkt 6 juni 2018 Door Elja Daae 76 Reacties.
Laat ons jouw blog promoten Open Circles Academy.
EEN BLOG SCHRIJVEN Ik werd uitgenodigd om mijn blog te promoten, daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Nog niet zo heel lang geleden ben ik begonnen met een blog te schrijven, ik kwam op het idee door een collega ondernemer. Gelijk mee aan de slag gegaan en ik probeer er dan ook actief mee bezig te blijven. Maar hoe doe je dat nou, een goede blog schrijven?
Mensen helpen je blog te vinden op zoekmachines Blogger Help.
Gebruik zoekwoorden op je site om ervoor te zorgen dat je site hoger in de zoekresultaten wordt weergegeven. Je blog vermelden op zoekmachines. Zoekmachines je blog laten vinden.: Log in bij Blogger. Kies linksboven een blog om te vermelden. Klik in het menu aan de linkerkant op Instellingen. Schakel onder Privacy de optie Zichtbaar voor zoekmachines in. SEO-tips Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie voor je blog.
9 manieren om je blog te promoten met social media.
Er zullen maar weinig bezoekers spontaan op je blog komen. Er zijn een heleboel manieren om je blog te promoten en social media is een hele goede. Dit is wat ik doe, iedere keer als ik een blogartikel heb geplaatst.
10 manieren om je blog te promoten Elja Daae. Facebook. Instagram. LinkedIn. Snapchat. Twitter.
Twitter om je blog te promoten. Gebruik in je profiel de URL naar je blog. Als je naast je blog een andere website hebt die je liever vermeldt onder de URL in je twitterprofiel, neem dan een verkorte link op in je profieltekst zelf: blog: httphttp//ow.ly/200rt.:
9 manieren om je blog te promoten.
Neem ook een kijkje op mijn blog! With love, Saar op 3 april 2018 om 2248.: Super handige tips! Dank je wel, ga ze zeker gebruiken. Ik heb een heerlijke, lekkere makkelijk te lezen, alledaagse blog. Neem dan zeker een kijkje, super leuk! Eddy Kuipers op 22 maart 2018 om 1200.: Jacob op 12 maart 2018 om 1432.: Handig overzicht van manieren om je blog te promoten.
Tips om een blog te promoten.
Ga niet schrijven om maar meer woorden te krijgen, want dat zal niet prettig lezen en dat is slecht voor de user experience en dus slecht voor de vindbaarheid op den duur. Als u zich aan bovenstaande tips houdt bij het bloggen, dan maakt u een goede kans om organisch gevonden te worden. Om dit proces te versnellen kunt u uw blog promoten.
Je blog promoten doe je zo! Blogaholic.nl.
Ik kan me dat enigszins voorstellen, des te meer omdat het natuurlijk niet zo is dat je met elke tip om je blog te promoten ook echt wat kan. Tactieken en manieren moeten simpelweg bij je passen. Toch vond ik onderstaande infographic te leuk om te delen; hij vat heel veel artikelen op mijn blog samen.

Contacteer ons