je blog promoten
9 manieren om je blog te promoten.
Deel je artikel via je Facebook of Twitterpagina, maar zorg er ook voor dat lezers op je site jouw artikel kunnen delen. Om dit mogelijk te maken maak je gebruik van een gratis share-plugin. Wil je alle tips lezen om je blog onder de aandacht te brengen?
Je blog promoten: hoe krijg je meer lezers op je blog? Elja Daae.
Motto: Steun, gun, inspireer! Home Je blog promoten: hoe krijg je meer lezers op je blog? Je blog promoten: hoe krijg je meer lezers op je blog? 7 november 2011 By Elja Daae 47 Comments. Meer lezers op je blog iets dat iedere blogger wel wil.
Laat ons jouw blog promoten Open Circles Academy.
Home Laat ons jouw blog promoten. Laat ons jouw blog promoten. 9814 views 229 reacties. Als je een actief blog hebt minstens 10 blog posts in de afgelopen maanden, laat het ons weten, dan delen we dat met al onze lezers.
Mensen helpen je blog te vinden op zoekmachines Blogger Help.
SEO-tips Search Engine Optimization, zoekmachineoptimalisatie voor je blog. Je kunt relevante zoekwoorden gebruiken in de titels en tekst van je blogposts en pagina's. Je kunt zoekmachines ook laten weten welke pagina's, blogposts en links kunnen worden genegeerd, zodat deze niet worden weergegeven in de zoekresultaten.
9 manieren om je blog te promoten met social media.
Er zullen maar weinig bezoekers spontaan op je blog komen. Er zijn een heleboel manieren om je blog te promoten en social media is een hele goede. Dit is wat ik doe, iedere keer als ik een blogartikel heb geplaatst.
10 manieren om je blog te promoten Elja Daae. Facebook. Instagram. Linkedin. Snapchat. Twitter.
Vergeet niet om te zorgen voor een duidelijke verwijzing naar je website in de inleiding en/of afsluiting van je gastblog. Een lange lijst van blogmarketingtips vind je hier: 25 tips for marketing your blog En ook op webbigquity een goed artikel over het promoten van je nieuwe blog.
9 manieren om je blog te promoten.
Als je relevant, interessant en bruikbaar commentaar achterlaat op een ander blog zeker op een blog welke gerelateerd is aan het onderwerp van jouw blog, zul je opvallen bij andere mensen en zij zullen de link naar jouw website volgen om meer over jou te kunnen lezen. Een forum is ook een manier om je blog te promoten.
Tips om een blog te promoten.
Ga niet schrijven om maar meer woorden te krijgen, want dat zal niet prettig lezen en dat is slecht voor de user experience en dus slecht voor de vindbaarheid op den duur. Als u zich aan bovenstaande tips houdt bij het bloggen, dan maakt u een goede kans om organisch gevonden te worden. Om dit proces te versnellen kunt u uw blog promoten.
Je blog promoten doe je zo! Blogaholic.nl.
Ik kan me dat enigszins voorstellen, des te meer omdat het natuurlijk niet zo is dat je met elke tip om je blog te promoten ook echt wat kan. Tactieken en manieren moeten simpelweg bij je passen. Toch vond ik onderstaande infographic te leuk om te delen; hij vat heel veel artikelen op mijn blog samen.

Contacteer ons