promotie universiteit
Promoveren Universiteit Leiden.
Veel promovendi zijn in dienst van de universiteit, maar er zijn ook promovendi die een eigen beurs meebrengen. Daarnaast kent de universiteit een groot aantal buitenpromovendi, die veelal in deeltijd werken aan hun promotie. Elke promovendus is ingeschreven bij een van de universitaire Graduate Schools.:
Promotieagenda Promotieagenda Universiteit Universiteit van van Amsterdam. Amsterdam. icon-alert-error. icon-arrow-left. icon-arrow-right. icon-arrow-top. icon-arrow-up. icon-calendar-source. icon-checkmark. icon-close. icon-download. icon-facebook. icon-
Jump to the footer. Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser! Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht. Sluit deze melding. ga naar de startpagina van de Universiteit van Amsterdam.
Promotieplechtigheid Promoveren Vrije Universiteit Amsterdam.
Kledingvoorschriften bij een promotie. De kleding die bij de promotie gedragen moet worden, is voor.: de promovendus en mannelijke paranimfen: een rokkostuum met zwart vest en witte strik, zwarte schoenen en zwarte sokken. de promovenda en vrouwelijke paranimfen: feestelijke kleding bijvoorbeeld rokkostuum of daarmee overeenstemmende kleding. Aan de Vrije Universiteit zijn twee paranimfen voorgeschreven. handige adressen e.d. Audiovisuele ondersteuning tijdens presentatie. Uw presentatie wordt ondersteund door het Audio Visueel Centrum AVC. Tijdens het lekenpraatje en de verdediging kunt u audiovisuele middelen gebruiken die standaard in de zalen aanwezig zijn: beamer, laptop en pointer. Voor informatie over extra mogelijkheden en eventuele bijkomende kosten neem contact op met de AVC-informatiebalie.
Promoveren aan de UU Universiteit Utrecht.
27 oktober 2020 van 1100: tot 1200.: Promotie Elisabeth Lehrner-te Lindert: Literatuur in het vreemdetalenonderwijs bevordert de leesvaardigheid. Op 27 oktober zal Elisabeth Lehrner-te Lindert haar proefschrift Fremdsprachliches" Lesen mit literarischen Texten" verdedigen in het Academiegebouw. RSS Naar de promotieagenda.
Promotiereglement Promoveren aan de UU Universiteit Utrecht.
Voor en tijdens een promotietraject, zien de promovendus en de copromotoren erop toe dat het promotiereglement wordt gevolgd. In het promotiereglement van de Universiteit Utrecht is een aantal wettelijke bepalingen opgenomen zoals die in de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek WHW zijn vastgelegd, evenals een aantal voorwaarden die door het College voor Promoties van de Universiteit Utrecht zijn vastgesteld. Het promotiereglement stelt onder meer wie toegang heeft tot de promotie, hoe de promotoren en copromotoren aangewezen worden, hoe het proefschrift tot stand moet komen en hoe de beoordelingscommissie wordt samengesteld.
Promotiereglement Universiteit Leiden Universiteit Leiden.
Bijlage 1 Verzoek tot ontheffing van de opleidingseis inzake de toegang tot de promotie. Bijlage 1a Aanvraag tot toelating tot de Graduate School. Bijlage 2 Brief van de promovendus aan de decaan inzake bereidverklaring van hoogleraar om als promotor op te treden.
Wetenschappelijke promotie Wikipedia.
4 Uiteindelijk stelde het Academisch Medisch Centrum de arts later alsnog in de gelegenheid aan de Universiteit van Amsterdam te promoveren op basis van ander, niet in twijfel getrokken, onderzoek. In januari 2008 werd aan de TU Eindhoven de promotie van Marcoen Cabbolet een week van tevoren uitgesteld en later afgeblazen.
Promoveren Erasmus University Rotterdam.
Ben je nog geen promovendus maar ambieer je wel een wetenschappelijke carrière bij de Erasmus Universiteit Rotterdam? Op deze pagina's' lees je meer over onze vacatures en wat we promovendi te bieden hebben. De dag van de promotie. 010 408 1006 Kamer.
Wat is promoveren? Informatie voor promovendi.
Wat is promoveren? Promoveren is het behalen van een doctorsgraad. De term promoveren wordt gebruikt voor zowel de promotieplechtigheid als voor het traject ernaar toe. Om te kunnen promoveren doet u wetenschappelijk onderzoek onder begeleiding van een hoogleraar die als beoogd promotor begeleider van de promovendus in het onderzoek en het schrijven van het proefschrift optreedt. Beoogd promotor, omdat de hoogleraar pas vlak voor de feitelijke promotie als promotor wordt aangewezen. Naast de promotor hebt u vaak ook nog een dagelijks begeleider. Van uw onderzoek doet u verslag in een boek, het proefschrift of de dissertatie. Het proefschrift wordt beoordeeld door een manuscriptcommissie en wordt door u verdedigd tijdens de promotieplechtigheid. In een proefschrift kan ook een aantal niet eerder gepubliceerde artikelen worden samengevoegd. Zolang u aan het onderzoek en het proefschrift werkt bent u promovendus. Na de openbare verdediging van het proefschrift en het uitreiken van de bul mag u zich doctor noemen. Het behalen van de doctorstitel betekent dat u klaar bent voor een carrière in de wetenschap.

Contacteer ons