promotie gemaakt
Mijnwoordenboek Voorbeeldzinnen vertalen.
NL: Dit is promotie geworden. EN: This just became the big leagues. NL: Ik heb promotie gemaakt. EN: I got a promotion. NL: Dan krijg je promotie. EN: If I die you ll get a promotion. NL: Ik krijg nooit promotie.
promotie Vertaling Nederlands-Spaans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: promotie DE promotie EN promotie FR. Definities op Encyclo.nl: promotie 17x. Vertalingen promotie NLES. pr o m o ts i.
Maak jij kans op promotie in 2018? Visma Blog Nederland.
Dit is duidelijk hoger dan van de laagopgeleide werknemers, bij wie dit een op de zeven was gemiddeld dus ruim een op de zes mannen. Van de vrouwen in het onderzoek had een op de acht promotie in 2016 gemaakt.
Uitgelichte vacatures in de zoekresultaten van je vacatures LinkedIn Hulp.
Attentie gebruikers van screenreaders, u bevindt zich in een voor mobiel geoptimaliseerde weergave en content zou op een andere plek dan verwacht kunnen verschijnen. Om terug te keren naar de desktopweergave, dient u uw browser te maximaliseren. Content Zoeken Menu sluiten.
promotie gemaakt Vertaling naar Spaans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Fui al Club de Oficiales para una ceremonia, un amigo fue promovido." Dankzij de complimenten van uw moeder heb ik promotie gemaakt. Gracias a la bondad de su madre la otra temporada me ascendieron." Ja, en ik heb promotie gemaakt.
SpiritsNL: Genever traditions Craeghs Promotie van jenever in de VS.
Aan het einde van de 19e eeuw was jenever zeer populair in de VS, na de drooglegging is deze markt grotendeels door gin overgenomen. Ondersteund door de EU worden bartenders in de VS nu opnieuw bekend gemaakt met de bijzondere eigenschappen van jenever, de rijke traditie en geschiedenis. Regeling: Voorlichtings en afzetbevorderingsacties. In het voorlichtings en afzetbevorderingsacties EU werkprogramma 2019 wordt subsidie verleend voor de promotie van landbouwproducten in het buitenland.
heb ik promotie gemaakt Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Ik heb promotie gemaakt en er is me een erg belangrijke missie toegewezen. I've' been promoted and assigned a really important mission. and assigned a really important mission." Maar, zoals u misschien weet, heb ik laatst een enorme promotie gemaakt.
Een op de zes werknemers maakt in twee jaar promotie.
Een op de zes werknemers maakt in twee jaar promotie. 27-12-2017 0200: Hollandse Hoogte Ongeveer een op de zes werknemers die in 2016 ten minste twee jaar bij hun werkgever werkten, hebben in de voorafgaande twee jaar bij deze werkgever promotie gemaakt.
Translate promotie gemaakt from Dutch to English.

Contacteer ons