promotie banen
Promotiewerk Vacatures Promotiebureau Juice Promotions.
We staan op evenementen en festivals, want daar komen veel bezoekers. We gaan richting de steden en de winkelcentra, maar ook naar de stranden, maar het kan ook zomaar gebeuren dat we in de bouwmarkt of op een tankstation werken. Of in een bioscoop of op een beurs. De promotie branche is er niet voor mensen die vastzitten aan structuur.
Promotiewerk vacatures Randstad. randstad logo. randstad logo. randstad logo.
Daarom werk je dus vaak op verschillende dagen en sta je op verschillende plekken. Bijvoorbeeld in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag en Leeuwarden. Het is zeker geen 9 tot 5 baan! Dat is dus perfect te combineren met je drukke studierooster. Of het festivalseizoen. wat leer je van jouw bijbaan als promotor? Voor veel banen wordt ervaring in promotiewerk gevraagd. Dat is niet zo gek, want van dit soort bijbanen leer je als student heel veel en ontwikkel je nuttige competenties. Dit zijn competenties die ontzettend goed zijn voor je toekomstige carrière en zijn toepasbaar in elke sector. Het is dus handig deze tijdens een bijbaan al te ontwikkelen. Vaardigheden die je ontwikkelt met een bijbaan in promotie zijn.:
Promotiewerk vacatures Promotion Partners.
Veel afwisseling en leuke collega promoters. Als promotiebureau zetten wij promotiedames en heren in voor activaties van A-merken, zoals KPN, Car2Go, Bacardi en Volvo wanneer zij hun producten een boost willen geven. Jij wordt het visitekaartje van het merk! Als promotiemedewerker ga je op pad met een promotieteam voor acties zoals flyeren, sampling, demonstraties en ludieke marketing acties. Promotiewerk is een flexibele bijbaan waarbij je zelf aan kunt geven wanneer je wilt werken! De promoties vinden plaats op veel plekken in Nederland, maar de meeste opdrachten hebben wij in de regios Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ook op Schiphol doen wij doorlopend promoties van bekende merken in de winkels en in de lounges. Promotiewerk op Schiphol is geweldig, want je ontmoet mensen uit alle windstreken en in de vakantiestemming. Het visitekaartje zijn van een merk is niet voor iedereen weggelegd. Wij verwachten van onze promotiemedewerkers een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve houding. Jij hebt een enthousiaste open uitstraling en stapt zonder aarzelen op mensen af! Klinkt dit als de perfecte promotie job voor jou?
Promotie maken in 5 stappen.
Als je kans wilt maken op een promotie, is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Mis je bepaalde competenties, probeer dan een online opleiding te volgen of een boek te lezen over dat onderwerp. Het is belangrijk om je zo goed mogelijk te informeren over wat je moet kunnen om door te groeien naar de functie die je graag zou willen.
Vacatures Monsterscore.
Aanmeldingen zonder goede, duidelijke foto van jezelf worden niet in behandeling genomen. 1014 AV Amsterdam. 31 020-5800999 info@monsterscore.nl. Instore demonstraties Promotieteam Hostesses Sampling Roadshows Merchandising Beursdeelnames Events Sitemap Privacy Cookiebeleid Promoboer. Promotiewerk Demonstratrice worden Hostesswerk Promotor worden Merchandiser Promotie medewerker Alle vacatures.
Promotiemedewerker vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk als promotiemedewerker. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. E-mail mij de nieuwste banen.
Promotiewerk voor MTV, Chanel, Heineken, KLM, Veronica, Radio 538 en meer. StudentenWerk.
Als promotiemedewerker bestaan je werkzaamheden de ene keer uit het uitdelen van samples en het promoten van nieuwe producten op beurzen, de andere keer promoot je bekende merken op verschillende festivals en evenementen. Je werk is dus heel afwisselend en is nooit saai!
Promotiemedewerker vacatures oktober 2020 Indeed.nl.
Banen in sales retail 20. Banen in administratie klantenservice 1. Banen in schoonmaak groenvoorziening 1. Banen in food beverage 3. Banen in transport 1. Banen in marketing, communicatie reclame 30. Recruiter/Werving en Selectie 26. Plaats je cv In enkele seconden.

Contacteer ons